Mi a helyes,hagyni,hogy azt egye amit jelenleg szeret,vagy trükközéssel megetetni vele azt is amit nem szeret de egészséges?
Én nem gondolom trükközésnek, ha másképpen készítem el.
Pl. nem szereti a zöldborsó főzeléket, de szereti ha a paradicsomos tésztába teszek zöldborsót.
Nem eszi meg az uborkát, de a tejfölös ubisalit imádja.
Ha csak a húslevest eszi tésztával, csinálj vadast. Akkor mégsem mindig húsleves van, de mégis hasonló.
Nem kell megenni amit nem szeret. Annyi az elvaras h mindent kostoljon legalább meg ha nem izlik hát nem izlik.
De minden nap ugyan azt főzni azért túlzás és már a másik véglet. Előbb utóbb kozossegbe akarod szoktatni hát bolcsibe oviba sincs mindig ugyan az.
Pszichológussal beszéltem ezzel kapcsoaltban. Határozottan azt állítja, hogy nem éri meg becsapni, mert a lebukás után a bizalom sérül. Mégha ez most csak egy legyintéssel elintézhetőnek tűnik, egy gyereknél csalódni az anyjában.... képzeld el hogy bízik benned, téged szeret a legjobban, azt leesik neki, hogy becsapod. Hülye kis dolognak tűnhet de egy gyereknél ez egy csalódás.
Inkább nézz más olyan ételeket, amik tartalmazzák ugyanazt amit szeretnél adni de ő nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!