Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A kislányom 2 éves és nem...

A kislányom 2 éves és nem hajlandó semmit megenni csak a tejet. Januártól házi tejet iszik. Mindennel próbálkoztam már de semmi normális ételt nem eszik meg. Nasit azt szereti de azon kívül csak a tejet issza. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 07:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%
Evésterapeutát keresnél
2023. aug. 25. 13:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Kedvesek nem nasit adok főtt étel helyett hanem ha látom hogy semmit nem akar megenni muszáj hogy adják valamit ami táplálja. A nasi alatt nem csokit meg cukrot értek hanem inkább sós ropikat. Próbáltam hogy együtt együnk,azt is hogy nem jelentem be csak egyszerűen leülök és eszem de nem érdekli a kaja. Volt hogy megkóstolta és ízlett neki és evett belőle de már pár hete ez sem működik. Bolti tejet veszem 1,5% tejet mert gondolom a tehén tej zsíros nem szeretném hogy kövér kislány legyen már 2 évesen
2023. aug. 25. 14:04
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

"Bolti tejet veszem 1,5% tejet mert gondolom a tehén tej zsíros nem szeretném hogy kövér kislány legyen már 2 évesen."

Basszus, jelenleg a gyereked ÉHEZIK!!!!!!

Te meg azon aggódsz, nehogy elhízzon???? Normális vagy?

Egy két éves rohangál egész nap. Nem attól fog elhízni, hogy adaz neki naponta 2 pohár zsíros tejet!

2023. aug. 25. 14:08
 24/35 anonim ***** válasza:
83%

🤦 de igen, pontosan is nasit adsz neki főtt helyett..

Tejes sem kell adni így neki, mert csak eltömití. A bolti 1.5% meg minden csak nem tej..

Sírsz, hogy nem eszik, nem hízik, de félsz, hogy a 2.8% tejtől elhízik.. 😂🤦

2023. aug. 25. 14:41
 25/35 anonim ***** válasza:
60%

A gyerekeknek zsíros tej kell, a védőnő mondta.

Egyébként ja, vissza már nehezebb csinálni, ha lesz még gyereked akkor azt már ne etesd vackokkal, hogy ne ahhoz szokjon hozzá.

2023. aug. 25. 14:42
 26/35 A kérdező kommentje:
Na jó azt hittem itt normális válaszokat kapok nem ilyeneket. A lányom 14 kiló nem éhezik és nem napi 2 pohár tejröl van szó hanem napi 2 liter tejet iszik meg. Nem 2 pohár tej miatt parázok. Csak az írjon aki megért,jó tanácsokat tud adni és nem elítél.
2023. aug. 25. 15:43
 27/35 anonim ***** válasza:
85%

Egy csomó jó tanácsot kaptál, csak az a bajod, hogy senki se mondja azt, hogy neked semmi felelősséged ebben, és jajj üntyürüpüntyürü de sajnálunk.

Egy csomó jó tanácsot adtunk.

2023. aug. 25. 15:55
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanacs: nem adsz neki tejet. Etkezesekkor leulteted az asztalhoz, elé teszed az ételt, figyelmezteted hogy csak ez van, ha nem eszi meg, nem kap mást. Adsz neki x időt, hogy egyen, aztán elpakolsz. Ha fejre áll se adsz neki semmit a következő etkezesig. Akkor megint kizeszed elé a NORMALIS ételt, tehát nem tejet, nem nasi, és ugyanúgy jársz el, ahogy már leirtam.
2023. aug. 25. 16:19
 29/35 anonim ***** válasza:
63%

Jó tanács: EVÉSTERAPEUTA, gyerekorvos, kivizsgálás!

Te nem tudod megoldani, ez már látszik, hiszen ide jutottál.

2023. aug. 25. 18:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Szintén evésterapeutát ajánlanék.
2023. aug. 25. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!