A menstruációm késik 2 napja Kb 6 hónapja próbálkozunk a babával. Ma voltam dokinál azt mondta minden normális terhesség nem látható de a múlt hónapban 2 napos volt a mensim. Az endometrium vastagsága 8mm mensi előtt ez normális?
8 mm elég kevés ahhoz, hogy még tudjon tapadni egy megtermékenyített petesejt, valószínűleg emiatt volt 2 napig tartó menstruációd előző hónapban.
2 nap késés után a doki természetes, hogy semmit sem látott, de amúgy is kevés az esély, hogy legyen így valami.
A próbálkozás előtt szedtél gyógyszert vagy nincsen valami hormonális gondod? Akkor szokott ilyen vékony lenni az endometrium.
Nem nem szedtem semmit sem kivéve Femibion 0 azt szedem már jó pár hónapja
A doki egyébként nem említette hogy gond van az endo vastagsagaval csak engem nyugtalanít hogy ez így rendben van e így mensi előtt
mert voltam a nyáron magán dokinál és akkor 13mm vastagságú volt akkor az doki azt mondta lehet terhesség de visszamentem egy hét múlva és már normális volt ez volt akkor Mensi előtt egy héttel ezért nem tudom hogy mi lehet ez
Hormonális problémám nincs hala istennek.
Babaprojeckt érdekében már mindent megpróbáltam ovu teszt vitaminok stb. Sajnos eddig eredménytelenül.
Az orvos szerint minden a legnagyobb rendben van legyek turelemmel.
Akkor ez így vajon rendben lehet?
Nagyon várom már hogy babás legyek remélem hamarosan én is anyuka lehetek 🤞🏼
Nem tudom mi lehet a gond
Ajánlott most a doki az Inofolic-ot ajánlotta tegnaptól már azt is elkezdtem szedni.
Hat nem tudom reménykedem.
Meg mindig nem jött meg 4 nap késés 32. ciklusnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!