A menstruációm késik 2 napja Kb 6 hónapja próbálkozunk a babával. Ma voltam dokinál azt mondta minden normális terhesség nem látható de a múlt hónapban 2 napos volt a mensim. Az endometrium vastagsága 8mm mensi előtt ez normális?
Sajnos ilyeneket nem mondott ezekről nem tudok/tudtam amit írsz hittem az orvosnak de valószínűleg igazad lehet hogy az orvossal van a baj mivel ezekről nem említett semmit sem.
Annyit mondott minden rendben legyek türelmes említettem neki a Femibion-t is azt mondta hogy az jó és emellé ajánlja az inoficot ami hozza teszem nem volt olcsó mulatság de gondoltam ha ezt tanácsolja minden pénzt megér ha segít.
Ha ezek nem jók mi ajánlotok?
Tényleg tanácstalan vagyok és köszönöm a valaszaitokat
Én pl az inofolicot nem ajánlom, valakinek pont az borítja fel a ciklusát, nem minden esetben való mindenkinek. Én személy szerint csak folsavat szedek az minden ami kell a pozitív tesztig…
A méhnyálkahártyára szedj E vitamint az hatásos illetve esetleg D vitamint.
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!