3 hónapos lesz a babám, tápszeres. Mikor kezdjem a bevezetést/kóstolást?
11 látom gyökereket megint ide hordta a szél.
Képzeld el hogy a szomszéd gyereknek pl már a sóskával pürét javasolta tegnap. Ott voltam hallottam 2 nap van a két gyerek között. Ivott már alma levet, barackot és banán pürét is.
Én nyilván nem adtam neki. De mivel már 2 hóban ezt mondta, ezért gondoltam a 4 hóra. Plussz mivel tápszeres azt mondjàk hamarabb van hozzátáplálás mint az anyatejnél. Mivel pedig védőnő 100 éve gondoltam tudnia kéne hogy mit miután hogyan. De megvárom a 4 hónapot a kóstolással és az 5. Hót a táplálással.
Ne hallgass mindenben az idiota vedonore.
2 honaposan?
Kax 4 honaposan kezd a kostoltatast,ha annyira akarod,de ha kivarod a 6 honapot akkor sem tortenik semmi baj.
Hova sietnel?vagy dicsekedni kell a szomszed Marikanak,hogy a gyerek mar 4 honaposan porkoltet evett?
4 hónapos kor alatt tilos elkezdeni! Nem áll még készen a szervezete. Jelenleg a 6 hónapos kor javasolt, de semmiféleképp nem szanad 4 hónapos kor előtt adni, mert az megágyaz a FELNŐTTKORI emésztőszervi problémáknak. Hidd el tudom mit beszélek, engem is hamar kezdtek hozzátáplálni és rengeteg problémám lett felnőttként.
Régen a túl korai hozzátáplálás volt a divat, időre etetés, időre alvás, sírnihagyás, ringatás nélkül.
Szóval nem, nem kell feltétlen hallgatni a védőnőre ha ezer éves gyakorlatot javasol.
Csak gondolj arra, hogy régen 5 évesek cigiztek meg kávéztak. 10/9 orvos a camelt javasolja. Coca Cola babakortól.
6 hónaposan kezdtem a tápszeres kislányommal,de igazán érdeklődő 7 hónaposan lett.
Most 9 hónapos,gyönyörűen eszik már mindent.
Én is furcsáltam. Így nem is hallgattam rá. Nyilván várok. Csak abban voltam bizonytalan hogy 4-vagy 6 hoig várjak.
Mivel a boltban a baba kaja már 4
Hótól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!