3 hónapos kortól ki mit adott már a picinek anyatejen kívül!?
Szintén 3.5hónaposan kezdtem, alma, barack, sütőtökkel. Háziorvosunk javasolta, vetek lett volna az idénygyümölcsöket frissen kihagyni. Mindig csak 1 falattal kezdtünk, aztán egyre többet.
15hós a fiam, makk egészséges, 1xnem volt beteg, és szó szerint megeszik mindent, egyedül kanállal, villával.
A környékünkön mindenki 6hósan kezdte, azok a gyerekek válogatnak, max csipegetnek, rendes adagokat egyik sem eszik (mi már a cicizést is elhagytuk 10hósan).
Tuti le leszek pontozva, de leírtam ezt a véleményt is, mert en is úgy voltam vele, én nevelem a gyerekem, nem a who... (persze doki véleményét mindig kikértem)
#8 nem gondolod komolyan ,hogy párhuzamot vonsz,hogy azért mert te 3hósan elkezdtél hozzátáplálni neked van egy jól evő babád ,ellentétben azzal aki megvárta ,hogy fejlett legyen a bélrendszere ?
Kérdező :3 hósan bőven elég az anyatej ,tápszer.Annyira ráérsz a hozzátáplálással ,nem verseny ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!