Tápszer helyett?
Sziasztok.
Egy éves ikreim eddig a beba expert pro HA sensiduot kapták, de most annyira felment az ára hogy egyszerűen nem tudom megvenni. Egyedül nevelem őket. A kérdésem az lenne , hogy egyebkent is már egy évesek , mit adjak a tápszer helyett? Az orvos erre csak annyit mond , hogy amíg nincs probléma addig kapják ezt.. adnám is , reggel este de sajnos hetente 11 ezer Ftra jönne ki. Ők megszokták hogy este úgy alszanak el , hogy közben azt isszák. Tejre esetleg higitva gondoltam , vagy esetleg kakaó... Szerintetek?
Leginkább estére kéne mert próbálok mindent étkezést már egy ideje kiváltani rendes étellel.
A kakaó (és bármilyen cukros dolog) az én lányomat felpörgeti, ha már fáradt. Ezért sem adok már 5 után cukrosat.
A másik pedig, hogy neki megfogja kicsit a hasát.
Ha gondolod, nézhetsz nekik tejitalt.
Pont tegnap böngésztem át a tejitalokat, mert a kisfiam is most lett 1 éves, és egyelőre nem adnék tejet (orvosi és védőnői javaslat). Összehasonlítottam a tápértéket, a kalóriát, mindent. És nagyjából ugyanaz az összes. Annyira minimális eltérés van, hogy még én is elcsodálkoztam.
Szóval szerintem vegyél valami olcsóbb tejitalt. A DM saját márkás a legolcsóbb szerintem. Legalábbis ahogy néztem tegnap. És mondom, tök ugyanaz, mint a Beba vagy a Milumil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!