Tápszer helyett meleg ital?
1 éves korától kezdve tejet kapott a kisfiam (13 hónapos koráig cicizett), néhány hét után leváltottuk kakaóra, 15 hónaposan kb már egyiket sem itta meg, így maradt a tea és a víz.
A tea pl meleg ital.
A maci kávét az én fiam is utálta. Egyébként nincs is jó íze. Nagyobb korában adtam a fiamnak, még cukrot is tettem bele, de úgy sem itta meg. Megkóstoltam és számomra is borzalmas íze volt.
Viszont a tej egyáltalán nem korai. 1 éves kor után nyugodtan adhatsz neki. Próbáld meg először a tejet, nálunk mondjuk először nem itta meg úgy a fiam, ezért kakaót csináltam, azt itta. Utána már mikor nagyobb lett, akkor viszont megitta a sima tejet is.
A tejital pedig másabb, mint a tápszer. De bizonyos kor felett már nem tápszert szokás adni, gyakorlatilag a tápszert váltja fel a tejital.
A tejital is tápszer, de azért kipróbálhatod ízlik- e neki, ha nem akkor belerakod a kávédba. ( ez csak tejpor, nekem kifejezetten ízlik a kávém tőle )
Egyébként már bőven kaphat tejet is.
Azért húzzák le a válaszokat, mert manapság "nem szabad" 1 évesen tejet adni...
Én tejitalra váltottam 1 évesen, majd 20 hónaposan vezettem be a tejet (házi).
Maci kávé rossz ízű, kevés gyerek szereti.
Próbáldd meg a vaniliás tejitalt.
Körülbelül 11 hónapos korától 14-15 hónapos koráig ivott a fiam Milupa Vaniliás tejitalt. Csak ezt itta meg a tápszer után. Viszont 15 hónap körül azt is megutálta, úgyhogy kakaóra váltottunk.
Eleinte csak épp annyi kakaót tettem a tejbe, hogy épp "megszínezze". Aztán láttam, hogy se a tej, se a kakaó nem tesz rossz reakciót, úgyhogy egyre jobban kakaósodott az ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!