Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ki mennyit költött baby ételekre?

Ki mennyit költött baby ételekre?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
Boltira szerencsére nem kellett költenem, valahogy mindig úgy alakult, hogy amíg nem teljesen azt ette, amit mi, addig is volt mit adni neki. Ebben a fagyasztó nagy segítség volt: gyümölcsből, zöldségből még idényben, kiadagolva fagyasztottam le, húsból, halból egyszerre többet csináltam neki, azok is mentek adagonként a fagyasztóba. Szükség esetén ezeket csak elő kellett venni és felolvasztani. Azt nem tudom, ezek így mennyire voltak egészségesebbek/egészségtelenebbek, mint a bolti babaételek... igaz, a gyümölcs, zöldség jó része saját termés volt. A következő évben tettem el cukrozatlan gyümölcsbefőtteket is (csak gyümölcs+víz), ezekben nem hinném, hogy sok vitamin maradt, de változatosabbá teszi a téli menüt. Így a baba etetésének a költségeit nem tudnám megbecsülni, mert egy része saját termés, a munkaköltség jó kérdés, amikor a mienkéből evett, akkor még a mennyiséget sem tudtuk megsaccolni.
2023. márc. 30. 00:19
 22/23 anonim ***** válasza:
66%
0 forintot költöttem üveges bébiételre.
2023. márc. 30. 22:22
 23/23 Avair2010 ***** válasza:
46%
A lehető legkevesebbet. Mivel nincs gyermekem, és el tudom képzelni, milyen gáz ízük lehet, ráadásul drágák, ezért kereken 0 forint a pontos válaszom.
2023. márc. 30. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!