600 Ft-ba került az amiből 1 üveget evett meg egy nap, illetve 1 tasakos gyümölcspürét egy nap ami kb 400 Ft volt, és ezt kb 3 hónapon keresztül, vagyis 81.000 Forintot költöttünk erre, plusz a tápszer ami 6.500 Ft egy hónapra. Azóta már azt eszi amit mi, tápszer ugyanennyi azóta is.
2023. márc. 29. 20:38
12/23 anonim válasza:
A tasakos 300 Ft volt bocsi, nem 400, így jött ki a 81.000 :D
2023. márc. 29. 20:39
13/23 anonim válasza:
Nem volt nagy étvágyu ezért nem túl sokat. Meg sokszor abból vettem ki, vagy turmixoltam le amit mi ettünk ha olyan volt. De csak neki külön másfelet gyümölcs pepeken kívül nem készítettem, ha mi olyat ettünk aminek nem volt olyan része amit megehet, akkor üvegeset evett.
2023. márc. 29. 20:45
14/23 anonim válasza:
Napi 1 üveggel evett a fiam, ebédre. A többi étkezést otthon hoztam össze, de húsos ételekkel nem akartam bajlódni.
Árat nem írok, mert már 7 éves, biztos sokkal drágább most a bébiétel is.
2023. márc. 29. 20:59
15/23 anonim válasza:
Nem tudnám számszerűsíteni.
4 hónaposan kezdtem mind a 2 gyerekemmel. Most 4 és 1.5évesek.
1-1 hónapig kaptak pépes gyümölcsöt. Az pl napi 1 alma/banán/bármi.
Utána már ha főztem magunknak, abból szedtem ki pl a főtt répát
Üveges ételt a fiam összesen 3dbot kapott, a lányom 1et.
Szoval foggalmam sincs mennyibe került.
2023. márc. 29. 20:59
16/23 anonim válasza:
Néha vettem csak neki rákkeltő bio bébiételt 😂 Ha nem volt érkezésem épp főzni. De ez is csak pár hónapig volt.
8-as, remélem azért mindig csak és kizárólag bio zöldségekkel eteted a gyereked, és az elfogyasztott állatok sem láttak soha még gmo takarmányt sem. Egyébként odafigyelek, hogy nagyrészt megfelelő táplálékot fogyasszunk (semmi cukor, feldolgozott élelmiszer, glutén, stb), de talán egy kissé túlreagáltad ezt a dolgot. Le a kalappal, ha tényleg makulátlan az étkezésetek, ha viszont nem, akkor (is) inkább hallgass. Nem károgással meg egymás pocskondiázásával lehet felhívni az emberek figyelmét a veszélyekre.
2023. márc. 29. 21:05
17/23 anonim válasza:
Átlag 600 Ft az ebed, tizoraira nem ilyesmit evett, majd uzsi, vacsi mig at nem alt arra amit mi eszünk. Nagysagrendileg 3 etkezessel számolva per nap az üvegesbol 36.000 Ft / hó
2023. márc. 29. 21:56
18/23 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 17-es. 5 hónapos korától evett meg fokozatosan egy üveggel, aztán 8 hónaposan már 3 üveggel, aztán elkezdte enni 9 hónaposan, amiket mi, és fokozatosan ez lecsökkent ismét. A gyümölcsösökből ma is mindig van itthon, szoktam joghurtba rakni, de magában is szereti a lányom reggelire. Akkor még nem olyan éhes, hogy többet kívánna, 2 éves.
2023. márc. 29. 22:11
19/23 anonim válasza:
Az enyem nem ette meg amit en csinaltam neki, csak a puret. Kaptunk sokat hippnel dolgozo ismerosoktol, de igy is eleg sokat.
2023. márc. 29. 22:24
20/23 anonim válasza:
Húsos főétkezést kap második hónapja ebédre, ha éppen nem főzök, vagy nem olyat, amiből ehet. Heti átlag mondjuk 4 nap. 450 forintig vagyok hajlandó bébiételt venni (akciókat lesek és akkor bevásárolok). Szóval mondjuk akkor havi 4x4x450 forintba került eddig kb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!