Valaki tartott még az allergénektől?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy volt-e olyan allergén(tej,tojás,mogyoró,stb.),aminél esetleg félve adtátok,halogattátok inkább sokáig,stb.?Vagy hülyeség?A tojás kapcsán merült ez fel bennem. Holnap szeretném elkezdeni bevezetni,konkrétan sokféle verziót hallottam már(gyerekorvos,védőnő is mást mond,gluténról is mást mondtak,gyerekorvos szerint csak most szabadott volna elkezdenem a glutént is). Szinte kivétel nélkül minden ismerősöm,baráti társaság,családtagom az új álláspont szerint egybe vezették be a sárgáját és a fehérjét óvatosan negyedelve. Én is így tervezném,de közbe bennem van az,hogy mi van ha hülyeséget csinálok és külön kellene?De a fehérjével 1 éves korig sem szeretnék várni,olyan jó receptek is vannak,ami tojást igényel. Egyébként semminél sem tartottam az allergiától eddig,nem tudom a tojástól miért. Amúgy eddig mindent bír,imád enni is. 8,5 hós múlt. Nálatok volt olyan,aminél óvatosabbak voltatok?2023. márc. 19. 13:20
11/12 anonim válasza:
Tartottam, de csak egészséges mértékben.
12/12 A kérdező kommentje:
Na végül adtam ma. :D Igazad van 11# amúgy.
2023. márc. 20. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!