Tartsak ki az egészséges hozzátáplálás mellett?
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor lehet, hogy hagyom, hogy egyen a miénkből, ha szeretne és baba kompatibilisnek találom. :) A lángost a szomszéd néni hozta, úgyhogy az nem mindennapos dolog, szerintem nagyjából egészségesen eszünk.
#3 Eddig az enyém sem evett meg kb semmit, két kanál után csak buborékot fújt a péppel. Azért lepődtem meg, hogy ezt meg tömi be.
9 hónapos a kislányom, kb. két hete látom rajta, hogyha pürét kap kb. elkezdi fonogatni a haját közben. Forog, nézelődik, matat, nem érdekli. Ha darabosat teszek elé, akkor meg kétpofára tömi. Tetszik neki az új, ismerkedik, fogdossa, tologatja, markolássza, pakolja a szájába. Őt leköti, ilyenkor én fonogatom a hajam... borzasztó hosszú egy evés, mert a háromnegyede az élmény. :D
Ajánlom a kiskanálkommandót, szerintem nagyon jó. Ők azt mondják, hogy igazából mindig ugyanazokat kellene már ilyenkor ennünk, nyugodtan belenyúlhat a tányéromba, eheti, mellesleg az övén is szinte ugyanaz van.
Nagyon szomorú, hogy ennyi hülye válasz érkezett a kérdésre és még egymást hypeoljátok a baromságokkal.
Nem véletlenül te nem vagy kutató szinten orvos.
Vannak egy páran, akik sokkal okosabbak nálunk és nem hobbiból találták ki, hogy hogyan optimális etetni egy gyereket.
Sajnálom a gyerekeiteket..
#14 a te gyereked 10 évesen is még pürésen kapja az ételt, mert az úgy egészséges? Nem is tudom, kit kell sajnálni ilyen esetben...
Ha a felnőttek étrendje alapvetően egészséges, akkor semmi baj nincs azzal, ha a gyereket is ehhez szoktatod. Nyilván ne hamburgert tömjön pacalpörkölttel, amit aztán jó cukros kólával fog leöblíteni és még betol egy kis mézes-krémest a 8 hónapos, de azért van a kettő között átmenet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!