Kisfiam nagyon lassan gyarapodik, egy hét múlva lesz négy hónapos és 5,1kg. Kb 700 ml anyatejet és tápszert eszik összesen, ha erőltetem akkor sem eszik többet. Ha korábban kezdjük a HT-t mint hát hónap segíthet?
Megduplázta majdnem 6.hóra így azt mondom neki ennyi az adagja.
A hozzátáplálás nálunk, teljeswn leállította a hízást(mondjuk nem volt baj, mert ő meg sokat hízott eleinte) .
Unokatesóm fia is olyan kis kákabél, de semmi baja, alkat kérdés, ki ilyen ki olyan.
De ezzel még rosszabbat teszel, hogy körülötte forog a világ eresztd el.
Az biztos,hogy engem nagyon megvisel, már nem telik el nap hogy ne sírnék és amikor egy hét után megmérem és látom h alig mozdult 100 grammokat a mérleg, tiszta stressz vagyok.
Ezért gondoltam h talán a hozzátaplalas majd segíteni fog a gyarapodásban
A babád teljesen jól fejlődik, a gond a te fejedben van!
Sürgősen keress szakembert, mielőtt tönkreteszed a gyereked!!!!
Miért érzed fontosnak, hogy ennél jelentősen többet hízzon? A méregetés totál felesleges, és láthatóan csak magadat stresszeled ezzel. A gyerek hízik? Hízik. Jókedvű? Az. Fejlődik rendesen (mozgása, értelme)? Gondolom igen. Akkor hótmindegy, hogy heti hány grammal mutat többet a mérleg, nem az számít. Ne méregesd ennyire, mert beleőrülsz. Egyen, amennyit jól esik neki, és hagyd azt a gyereket békében növekedni. Amíg a gyerekorvos szerint sincs baja, addig nyugodj le szépen és ne drámázz ezen. Minden gyerek más, nem szabad ugyanazt elvárni totál más alkatú/igényű babáktól.
Amúgy, mielőtt még jobban kiborulsz, az anyatej/tápszer kalóriatartalma jelentősen több, mint az almapüréé, szóval hízást ne a hozzátáplálástól várj.
Negy honaposan a fiam pont ennyi kg volt,o 3600 grammal szuletett...nem szresszeltem rá,hiszen hizott,nem fogyott.
Most 9 honapos,es majdnem 10 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!