Amikor 7 hónap körül bevezetem a gabona féléket adhatok neki simát a boltból grizet, lisztet stb. vagy szerezzek be abból is biot? Hogyan vezessem be?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 08:47
1/4 anonim válasza:
Itt elég jól össze van foglalva, olvasd el indulásnak:
Szerintem a bio/nem bio kicsit túl van misztifikálva, én adnám a simát is, de ez egyéni preferencia kérdése.
2/4 anonim válasza:
a dm-ben kapható pép porok azért jók, mert gyorsan tudsz kis adagot csinálni. van ízesített, azt inkább kihagynám, olvasd el az összetevőket, vigyázz a hozzáadott cukorral és egyéb adalékokkal.
ha magadnak is csinálsz és te is ezt eszed, könnyebb, mert csinálsz egy normál adagot és abból adsz neki.
ha változatosat akarsz, azért is jó a dm-es, mert van, ami eleve többfélét tartalmaz.
bolti kész kekszet én sosem adtam. én sütöttem, "mindenmentes" receptből, állagra, formára nem volt olyan mint a bolti, de tudtam, mi van benne.
3/4 anonim válasza:
Onnantól kezdve,hogy az Északi sarkon és az Antarktiszon is megtalálnak minden szennyező anyagot,meg a sztratoszférában is, a Földünkön NINCS bio. El ne hidd,hogy itt bármi is lehet vegyszermentes!
4/4 anonim válasza:
Bolti baba kekszet kapott, reszelve a pürébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!