Mit adjak a babámnak enni?
Miért nem keresel egy táblázatot ha ennyire nem megfelelő az itt kapott válasz?!
Én 8hónaposan már tésztát, tojást, húst, kb minden gyümölcsöt/zöldséget adtam nekik. 9hónaposan már azt ették, amit mi ugyan abban a formában.
A táblázatokkal semmire nem megyek. Üres főtt tésztát adtál neki? Eredeti formájában? Tojást, húst hogyan?
Ilyen tanácsokra lenne szükségem.
Fogalmam sincs hogyan tovább. :(
Főzd meg, pépesítsd, és keverd bele a többi kajájába. Glutént gabonapéppel vagy akár kekszet is reszelhetsz (majd mindjárt jön a kommandó hogy cukorbeteg kész 9 hónapos korára). Tojást keményre főzni, először sárgája, aztán fehérje.
De vehetsz tényleg üvegest is, amiben alapból pépesítve van pl a hús. Én ezt csináltam.
Ne hari, de még egyszer megkérdezem, hogy mi az ami nehézséget okoz? Pont ugyanúgy vezess be mindent, mint eddig, főzd meg alaposan, és tedd neki lenyelhetővé. A táblázatok abban segítenek, hogy milyen sorrendben, ha már nem megy.
6os húst még nem evett. Üveges ételt nem szeretnék adni neki, meg annyit meg se enne.
Próbáltam amúgy, meg a tejpépet is. Nem kellett neki.
Szóval mindent pürésítsek? Olyan fura. Csináltam neki babakekszet,de nem mertem oda adni. Egyet joghurtba tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!