Ha az almától szorulása van a babámnak, adjak holnap inkább valami mást neki, vagy várjak még kicsit a hozzátáplálással?
Még éretlen az emésztőrendszere látod most a saját szemeddel , nem véletlen a hat hónapos ajánlás.
Olyan nincs, hogy nem lakik jól a tápszerrel akkor növeld az adagot vagy add sűrűbben.
Meggyel is próbálkozhatsz. Az almát egyelőre hanyagold.
Ha úgy látod, nyugodtan várhatsz még a hozzátáplálással. Engem is ezzel fárasztott a védőnő már 3 hós korától, de én is csak 4 és fél hósan kezdtem mert akkor volt rá kész. Megpróbáltad, nem jött be. Várhatsz még nyugodtan.
Az ilyen orvost meg védőnőt megkérdezném, hogy mikor volt utoljára tovább képzésen. Én is egészségügyes vagyok, tudom miről beszélek.
A WHO ajánlást kellene követniük, ha nem, szakmai hibát követnek el.
A cékla hasfogó. A meggyel is várnék.
Amit én adtam(mert az én kisebbem nem szereti a túl édes dolgokat): répa, burgonya, sütőtök, édesburgonya, vagy kiirathatsz sinlacot pl. A kicsi most megkedvelte az alma krumplit, alma barack szoval a vegyeset, ahol nem az alma a vezeto iz. Bevallom, en is azzal kezdtem, mert a nagyom falta elsőre 4 hós korától, de minden gyerek más.
Lehet érzékeny a gyomra. Azt javaslom, várj pár napot, a dokinak bologass, persze már kostolgat, es le van rendezve. Nekem is mondták, hogy jajaj gyorsan kezdjem el, de en sem sietek vele, ráérünk nem verseny.
Párold meg az almát, úgy nem fogja meg.
Várj pár napot hogy megnyugodjon a pocija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!