Hogy lehet a Kecskeméti 6 hónapos kortól adható bébiételben teljes tej?
Az éjszakai tejbegrízes bébiételben teljes tej van. És nem is kevés, 50% körül van benne.
Most ez a legújabb ajánlás itthon? Vagy hogy lehet ez?
Nálunk is ez megy. 5 hónaposan elkezdtünk kóstoltatni, majd 5,5 hónaposan felhívtam egy problémával, amire az volt a válasza, hogy egy darabig ne krumplival sűrítsem a főzeléket, ne adjak marhahúst, meg borsót és mit tudom én
Felsorolt egy csomó olyan dolgot, amitől csak meresztgettem a szemeimet és majdnem megkérdezte, hogy amúgy tudja kik vagyunk és mekkora babáról beszélünk, vagy csak úgy csinál? :D
Én azt szűrtem le a teljes káoszból, hogy megyek a saját fejem után. Nyilván nem pacalpörköltöt adok a 6 hós babámnak, de apró léptekben vezetgetem be neki sorban a zöldségeket, mostmár a rizst, zabpelyhet is lassan, szárnyas húsokat, halat, mire ezeket "kivégezzük", addigra jöhet a marha, sertés, máj, hüvelyesek, stb. és nem rohanok. Mindig csak egy újdonság legyen 3 napig az étrendjében, erre figyelek és az ajánlások mentén arra, hogy mit érdemes még későbbre hagyni. De nem ragaszkodom ahhoz, hogy pontban a betöltött 8. hónap előtt valamit ne adjak. Mi baja lesz, ha 2 héttel korábban, vagy később kapja, amikor évente változnak az ajánlások?
Tudom, meg leszek kövezve, de amióta így csinálom, azóta sokkal könnyedebben megy a dolog. Sokszor igyekszem úgy összerakni a saját menünket, hogy abból a kislányomnak tudjak kivenni (még nyers, vagy fűszerezés nélküli állapotban), így nem kell két irányba gondolkozni mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!