Hogy létezhet ilyen bébiétel? 4 hós kortól jóéjt gríz tartalma: 50% teljes tej.
Figyelt kérdés
Miért? Ezt nem ellenőrzik? Legalább írnák rá, hogy nem javasolt vagy valami, de nincs rajta semmi ilyen egyéb infó.2010. nov. 17. 15:34
1/12 anonim válasza:
Úgy létezik, hogy a bébiételek más technológiával készülnek.
2/12 anonim válasza:
Nem kell sápitozni egyből. Úgy van, ahogy az első válaszoló is írta: a bébiételeket speciális technológiával állítják elő. Tehát ugyanúgy lehet benne tej, mint ahogy a tápszer is tehéntejből készül: egy speciális eljárással átalakítják benne a nehezen emészthető fehérjéket.
3/12 anonim válasza:
Igen, és a legfrissebb kutatások szerint a lisztérzékenység kialakulásában nem játszik szerepet az, hogy mennyi idősen találkozik először vele a gyerek. Tehát a liszt bevezethető a babák étrendjébe.
4/12 anonim válasza:
A tapszer is teljes tehentejbol keszul. Kivonjak belolle azt a feherjet ami allergizalhat hozzaadjak a szukseges vitaminokat amik hokezeles alatt eltuntek es porositjak. A tejpepek ugyan ezt a porositott tej valtozatot tartalmazzak.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem sápítozok. Ilyen nem szerepel rajta sehol, hogy másmilyen technikával készülne...
A glutén bevezetéséről tudom, hogy megváltozott a hozzáállás, (egy pár éve még 9 hó meg 12 hó volt a bevezetésének ajánlott ideje, mostmár ez 6 hóra tehető) de nem 4 hóra szerintem.
Véleményem szerint ez félrevezető de mindegy.
Köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 17. 17:00
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a tápszerből nem kivonják a nem megfelelő fehérjét, hanem aminosavakra bontják a benne lévőket..Mindegy :)
2010. nov. 17. 17:01
7/12 anonim válasza:
teljesen egyetértek veled. És a teljes tej az teljes tej, nem pedig hidrolizált, mint a tápszer, mert akkor az lenne ráírva.
én is feltettem már ilyen kérdést a hipp jó éjt csokis tejbegrízről.
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: most hogy írod, eszembe jutott, hogy tényleg van olyan bébiétel, amiben valóban azt így írják rá, ahogy te is mondod hogy hidrolizált tej. Köszönöm a válaszodat!
2010. nov. 17. 17:20
9/12 anonim válasza:
Ezzel az üveges grízzel már én is sokszor példálóztam, hogy mekkora baromságnak tartom. Az egy dolog, hogy jó-e az összetétele egy 4 hónapos babának, de hogy minek ilyen édes, abszolut értelmetlen nyalánkságra szoktatni már egy 4 hónapos gyereket????
10/12 anonim válasza:
Akármit is csinálnak a tehéntejjel, aki érzékeny rá, az beteg lesz tőle.
A fiammal így volt, tápszer is kiütéseket okoz, és ezek a vackok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!