Hogy létezhet ilyen bébiétel? 4 hós kortól jóéjt gríz tartalma: 50% teljes tej.
Figyelt kérdés
Miért? Ezt nem ellenőrzik? Legalább írnák rá, hogy nem javasolt vagy valami, de nincs rajta semmi ilyen egyéb infó.2010. nov. 17. 15:34
11/12 anonim válasza:
Egyet értek. Én a négy hónapos marhahúsos kaján szoktam kiakadni. Mert azt megértem, hogy az áfonyából, eperből eltávolítják az allergizáló magvakat, de a marhahúsból mit távolítanak el?
Aztán rájöttem a titok nyitjára. A 4 hós marhahúsos étel német. A németek meg mindent esznek már korábban. Amikor Írországban voltunk a férjem családjánál a hét hós lányommal, alig találtam nekik baby ételt, mert minden hús-krumpli volt, ahogyan a felnőttek is esznek.
12/12 anonim válasza:
Bizony, utolsónak igaza van. A Hipp és társai nem magyar cégek termékei (még ha itt is gyártják) és a külföldi HT szabályt követik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!