7 hónaposan alig fogadja el az anyatejet viszont a püréket meg imádja?
Sziasztok!
Rengeteget olvasok arról,hogy a babák alig fogadják el “normális” kajákat/nem halad a hozzátáplálás.
Viszont nekünk pont ennek az ellentéte van,amiről nem tudom “baj” e?! A lányom (most lesz 7 hónapos pár nap múlva) 100% anyatejes a kezdetektől. Iszonyú nagy cicista -volt- a hozzátáplálással (amit én sose eröltettem) szuperül haladunk de talán már “túlságosan is jól”.. A szopizások száma drasztikusan lecsökkent. Este még arra alszik el,néha nyugtatásra használja de nem az “evésre”,pár perc alatt végez vele aztán köszöni szépen nem kér többet.
Fogzáskor például cicit óriási harcok árán fogadta csak el. A pürék viszont bármikor lecsúsznak,és igényli is.. Nem mondanám hogy óriási mennyiséget eszik,de azért betermeli rendesen.. Mivel a HT előtt milliószor szopizott,volt hogy 1,5 óránként így igazából egy nagy étkezés kiváltásról nem tudok beszélni,bár biztosan több szopizást is kiváltott-elhagyott már a pürék miatt. Tehát ott tartunk hogy napközben 3-4 x szopizik max olyan 5 percekre tehát igazából alig eszik anyatejet.. Püréket-zöldség,gyümölcs,csirkehús is be lett vezetve neki és a glutén is már) mindent jóízzel megeszik.
De vajon mennyire baj hogy ilyen korán át állt arra hogy inkább a normál kaját eszi-kéri és nem a cicit?
Esetleg másnak is van így a gyermeke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!