Nyákos-véres széklet 4 hónapos tápszeres babánál?
Sziasztok!
Ketsegbe vagyok esve!
Mult heten is megjelent egyszer egy nagyon minimalis ver a kislanyom szekleteben. Akkor kapott barackot egy fel keksszel (azt mondtak 5 hoig be kell vezetnem a glutent). Tegnap este viszont megint megjelent. Tizoraira kapott 2-3 kanal repat.
Doktornot felhivtam azt mondta a fogzas lehet a dologban viszont engem nem igazan nyugtatott meg.
Betartom a kostoltatas szabalyait. Nem terhelnem tul semmi penzert a kicsi szervezetet.
Valaki talalkozott mar ilyennel es ha igen hova forduljak vele? :(
Az orvos ajanlasara kezdtem el. Nem sajat kutfobol higyjetek el nekem :)
Valoszinuleg a tapszer nem jo. A vedono azt mondja.
Pedig a Beba HA tapszert kapja. :(
Nagyon morog a pocakja meg pukkangat (bocsanat nem tudom szebben irni ).
Elhiszem, de nagyon furcsállom.
Tápszertől nekünk nem volt, pedig 3 fajtát is evett.
Első válaszoló vagyok.
Az elso tortenes ota nem is adom neki a glutent egyebkent.
A tapszerre azert mondja mert lehet tejallergia.
Akkor jo buta orvosod lehet,ha meg azzal sincs tisztaban hogy mit ir fel a gyerekednek!
Glutent 6.honaptol szabad adni, raadasul a tapszer amit adsz neki az mindenmentes, hipoallergen tapszer.. szoval akkor megis milyen tejallergiaja lehet a gyereknek tole??
Cserelj inkabb orvost,ha a gyerekkel meg gond van akkor vidd a korhazba es ne egy bolond nore hallgass,aki telefonon keresztul vizsgalja csak a gyereked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!