Sinlac elkészítés?Gyümölcsel?
Sziasztok!
Dr tanacsara kaptunk sinlacot.
5,5hos csopseg.De elkeszitettem a dobozol leirt pepet 125+ml viz 2-3evokanal sinlac.Hat mit nem mondjak egy undorito leveses trutyi lett.Megprobaltam masnap 120ml vizzel es 4kanal sinlaccal ugy meg egy nagyon suru egybeallo de megis folyos trutyi lett.Mindent a leirtak alapjan csinaltam es megse jo.
Segitenetek mi lehet a bibi?
Illetve ha sikerul normalisat csinalnom otletetek van mivel lehetne kombinalni?Pl alma.
Es hogy csinaldod ezeket?
Mire kaptátok? Ahhoz kell igazítani a sűrűséget. Refluxnál nem baj, ha megáll benne a kanál. Egyébként pár perc állás után éri el a végleges állagot.
Melyiket vetted? Az édeset vagy a neutralt? Az édes hányinger ízű, ha bármit hozzákeversz. A natúrba lehet
Én első 2 alkalom után "érzésre" csináltam, mármint kevesebb víz és amitől pépesebb lett, de sose lett az igazi. Viszont a fiam imádta és szerintem is jó íze van :D de nagyon sok folyt szét az tuti. Egyébként így sűrűbben se okozott soha szorulást, sőt szerintem a baktériumkultúra jót tett az emésztésének.
Lehet sűríteni pürét is vele, én bolti pürével használtam, ott viszont kevesebb kell, kb 1 kanálnyi.
Vigasztaló lehet hogy mire elfogy a doboz valószínű már bőven mást is fog enni, szóval olyan sokáig nem kell használni.
Nem akar semmit enni es sovany.
Neturalt kaputuk megkostoltam egyebkent edes ize van😅
2# ha bolti purebe raktad gondolom vizet nem raktal bele csak a purebe keverted el a port?
En mondjuk magam fozom es puresitem le neki a zoldseget,gyumolcsot de nem eszi
Lehet megkostoltatom vele a bolti baba kajat lehet azt megenne.Csak felek,hogy hozza szokna es nem enne meg kesobb amit en csinalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!