Mikor váltottatok tápszerről tejre/kakaóra?
Mi nemrég álltunk át rá. Hétvége volt, fogyóban a tejital és úgy éreztük miért ne. Tápszert 11 hónapos korában váltottuk tejitalra, ezután a kakaó 15 hónapos korában.
100 ml tejet kapott első körben 1 kanál kakaóval, majd beállt 150 ml + 1 kanál. Mi nem vagyunk minta szülők, nem natúr kakaót használunk hanem cukrozottat.
1es vagyok. bocsi, hamar elment a válasz.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy régen sokkal korábban kaptunk mi tejet, azzal hogy a gyerekeink 1 éves korig nem ittak, már előrébb vagyunk mint annak idején mi. És ugye mind tudjuk, hogy a 20-30-as korosztálynak van manapság a legdurvább laktóz érzékenysége... Szóval szerintem jobban indulnak a gyerekeink, mint mi annak idején. Bízom benne, hogy náluk nem lesz később gond.
Soha, egyáltalán nem iszik tejet.Mi sem,és ha tudnák az emberek,hogy mi van az ipari feldolgozású tejekben kb. senki sem inná(mondjuk az ipari termelés, és feldolgozott élelmiszerek kb 80% hulladék,de muszáj valamivel etetni az embereket.)
Allergia bármikor ,bármilyen életkorban kialakulhat.
Írnál példát, hogy te mivel eteted a gyereket? Mert a szuper-duper csirkemell is tele van antibiotikummal. A tk termékekben meg sok a szemét.
Tényleg kívancsi vagyok, hogy az ilyen emberek mit esznek. Legeltek az udvaron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!