Hogy adjam a cseresznyét a 7 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Oké, hogy kimagozva -megelőzve ezen építő jellegű válaszokat.
De mi legyen a héjával? Hámozzam meg, vagy pürésítsem azzal együtt?
2022. jún. 10. 10:26
1/6 anonim válasza:
ha olyan géped van ami egyneműre tudja pürésíteni a héját is akkor nem kell meghámozni. de előtte azért nézd át ne maradjon benne héjdarab.
ha nem olyan a géped akkor hámozd meg.
2/6 anonim válasza:
Héjával együtt turmixold le. Nem kell hámozni.
4/6 anonim válasza:
8 hónaposan kapott először, így jött ki. Meghámoztam, kimagoztam, negyedeltem és odaraktam elé, szépen felcsipgette és elnyammogta.
5/6 anonim válasza:
Ha pürésen eszik még akkor én turmixolnám egybe mag nélkül nyílván, és egy szűrőn átpaszíroznám. De ha már valamennyire eszik darabosan akkor csak kicsit turmixolnék rajta vagy kisebbre darabolnám, és először joghurtban adnám neki, hogy véletlenül se okozzon neki gondot a héjja.
6/6 anonim válasza:
Negyedekbe vágva es szepen fel fogja csippenteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!