Epret mikor adtatok először babátoknak?
Figyelt kérdés
9 hónapos. Adhatom neki mindenestül, magostól?2022. máj. 25. 16:50
11/37 anonim válasza:
Tavaly az eper szezonban 8-9 hónapos volt a lányom. Adtam neki, semmi baja tőle, azóta is szereti.
13/37 anonim válasza:
7 hónaposan, de csak 1 éves kora után kapott rá mert akkor lett szezonja.
NEM allergén! Amúgy is ha az lenne, akkor se kéne halogatni.
14/37 anonim válasza:
8 honapos lesz vasárnap. 2 hete majdnem minden nap eszi
15/37 anonim válasza:
Hogy adjátok egy olyannak aki még nem tud darabosat enni? Eddig mindent paroltam és botmixerrel pürésítettem( próbálom folyton a darabosat de öklendezik🤷♀️).
16/37 anonim válasza:
15!
Én pl semmit nem pároltam. Az almát is csak reszeltem és ennyi. Epret is csak aprítani és kész
17/37 anonim válasza:
15. Az öklendezés normális. Azt jelenti jól működik a védekezési rendszere, nem azt hogy nem ízlik neki. Mennyi idő? Ha püréztetek de már olyan korban van, hogy ehet szilárdat, azt javaslom jó nagy epret tegyél ki elé had tapicskolja had nyammogja és ha öklendezik maradj nyugodt. Ki fog jönni ami nem szimpi, de a lényeg, hogy ismerkedjen az ízekkel. Amúgy a párolást nyugodtan kihagyhatod simán turmixold le és mehet pürébe, joghurtba, chiapudinba :)
18/37 anonim válasza:
Nekem egészben nem ette, nem szerette sosem, de gyümölcs puret kapott már 1 év alatt epreset, malnasat semmi baja nem lett tőle.
19/37 anonim válasza:
15 az öklendezés nem egyenlő a fuldoklással. A babáknak sokkal fejlettebb ez a terület a nyelvükön, emiatt visszaöklendezi a túl nagy falatot (nagyon helyesen így védekezik a teste a fulladástól) és ez azért történik, hogy csócsálja még egy kicsit.
Egyébként semmit se kell feltétlen párolni és turmixolni, a puha érett gyümölcsöt peedig lehet adni neki ilyennel is akár:
20/37 anonim válasza:
Egy éves kor elôtt adtam már mindkét gyereknek. Talán olyan tíz hónaposan. Áfonyát és málnát is. Mindketten imádják ezeket, a kisebb lányom most két és fél éves, akár 5-6 epret is betol egyszerre. Semmi baja tôle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!