Lehet baja a hekktől?
Akkor kapna higany mergezest ha kilo szamra enne meg folyamatosan naponta tobbszor.
Fiam 9 honapos kora ota eszi a tengeri dolgokat semmi baja :)
Nem lesz baja, de nem hagynám mégegyszer anyósra az biztos, mivel a kérdezésed nélkül megetette.
Nekem anyukám próbálkozott, bár ott voltam nem messze, de nem engem kérdezett, hogy szabad-e adnia a babának a kajából, hanem a lányomat, hogy kér-e. 🤷 Rászóltam, hogy az még nincs bevezetve, mire tovább folytatta, már adta volna a szájába, azzal a szöveggel hogy "nem baj, lehet hogy fog neki ízleni". Alig tudtam lebeszélni róla, nagyon felhúzott vele. Én biztos nem hagyom rá a gyereket, mert képzelem a hátam mögött mi menne!
Az anyósod nem akart semmi rosszat. Szálka nyilván nem volt benne, higanymergrzest pedig 17 kg tol se kapna.
Az én anyum 5 hónapos lányomnak vaníliafagyit adott...
Anyósod is felnevelt minimum egy gyereket. Emiatt nem kell most őt akasztofara küldeni, mert adott egy kiskanál halat a gyereknek.
Szinte látom szegény nagyikat, ahogy mobillal és kiskanállal állnak a gyerek felett, hogy édesem, adhatok enni a gyereknek 4 perccel a kijelölt időpont előtt? 😂
Ez valami vicc, vagy ilyen elcseszett ez a nemzedék?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!