Hogyan vezettétek be a húst a baba étrendjébe?
Sziasztok!
Megint egy mérföldkőnél vagyunk és nincs előttem, hogyan kéne jól csinálni. 8 hónapos prima donna van itthon és nem boldogulok a hússal. Nincs előttem, hogyan kéne neki elkészíteni.
Ha megfőzöm és turmixolom, ahogy írják, nem eszi meg. Szerintem nem az íze a gond, mert húsos bébiételeket megeszi. Enyhén fűszerezek és egy-két kedvenc fűszeremet beleraktam a bébiételekbe és elfogadta.
Az a tippem, hogy az állaga a baj, mert én nem tudok folyékony csirkét készíteni itthon. Ha botmixert használok „szemcsés” marad. Lenyeli, amit muszáj, aztán löki ki a nyelvével, mint a fűrészport. Szerintetek merjem odaadni neki kicsi falatkára vágva? Már van 4 foga és csomó kaját ügyesen rágcsál (pl. kifli, retek, keksz).
Hány fogtól/hónaptól kezdve adtatok a piciteknek egyben husit vagy daráltat? Akinek hasonló baja volt, hogy oldotta meg? Van valami jó receptes oldal, ahol nézelődhetek?
A tippeket előre is köszönöm!
Sziasztok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!