Etetőszéket meddig használtátok? Megéri beszerezni? Mennyire macerás nélküle?
6 hónaposan kezdtük, 2 és fél éves koráig használta.
Először tálcával, majd a széket az asztalhoz toltuk.
Mindenképpen megéri egy etetőszék és ma már egyértelműen az ikeás legolcsóbb mellett döntenék.
Mi sajnos túl olcsónak gondoltuk az ikeás antilopot és beruháztunk egy jó drága de csili-vili sz*rra, amiben állandóan fészkalódik, feltérdel, feláll, van rajta egy pohártartó mélyedés, amibe minden koszt belesöpör, amit nem lehet takarítani.
Vedd az ikeásat, az a legjobb.
Első gyerekkel minden extrával felszerelt etetőszékünk volt (kaptuk), kb 7 hónapos kortól használtuk 1,5 éves korig.
2.nál vettünk egy székre csatolhatósat. Tökéletesen elég volt az is, és még hordozható is.
Nálunk 2 gyereket szolgál(t) ki, a lányom még most is abban ül evésnél. Egy Touragoo Candy Plus szék, nem tudom pontosan mennyibe került, mert kb 6 éve vettük már, huszonpárezerbe. Ez is dönthető, levehető tálcás meg kiskutyafüle, mi nagyon szeretjük.
De az IKEÁ-s is szuper, olyat anyósom vett nekik, hogy legyen nála is etetőszék, ha ott vagyunk. Nem tudok semmi rosszat mondani róla.
"Az előnye, hogy ha a kisdednek elég volt az evés, akkor felállhat és elmehet magától"
Nos, arra kellene tanítani, hogy egyszerre ül a csalad az asztalhoz és egyszerre is áll fel....
2,5 éves es még használjuk. Sima székről nem éri fel az asztalt
Van ikea antilopunk is, még abba is befér a lányom, de többynire az állitható magasságú, székszerűvé alakitható ezetőszéket használjuk
(babaként volt benne párna + dönthető háttámla + tálca, azóta ezeket leszedtük)
"Nos, arra kellene tanítani, hogy egyszerre ül a csalad az asztalhoz és egyszerre is áll fel...."
Szerintem mindenki tanítsa arra, amire ő szeretné. Nálunk sosem volt elvárás a kicsikkel szemben, hogy addig üljenek az asztalnál, míg a felnőttek, ez nem is lenne praktikus.
"Szerintem mindenki tanítsa arra, amire ő szeretné."
Ne, ne arra tanítsa, hanem arra, ami q társadalmi elvárás. Tudod, az a gyerek lesz óvodás is, ott sem állhat fel, amíg nem végeznek a többiek.
nem értem hogy jön ide a fenti dolo
mi egyszerre eszünk, együtt , asztalnál, fel sem tud benne allni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!