Tényleg "nincs értelmük" a hozzátáplálási táblázatoknak az új irényelvek szerint??
Figyelt kérdés
Sziasztok! Harmadik gyermekemet kezdem el hozzátáplálni, aki holnap lesz 6 hónapos. A két nagyobb 9 és 7 évesek, de náluk még azért használtam a táblázatokat. Most gondoltam letöltök egyet, és tök véletlenül olvastam el Dr Novák Hunor cikkét erről. Külföldön élünk, tehát rákerestem olasz honlapokon is, és azt találtam, hogy - nyilván kis túlzással - de a táblázatoknak nem sok értelmük van. Sőt, a mai ajánlás szerint értedem bevezetni minél előbb az allergéneket. Nektek mik a tapasztalataitok?2022. ápr. 7. 09:25
11/11 anonim válasza:
Mi már így csináltuk. Minél korábban az allergeneket. Mezet mi sem adtuk a botulizmus okán azt hiszem másfél évesig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!