Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A hozzátáplálást el lehet...

A hozzátáplálást el lehet kezdeni 6 hónapos kor előtt is (4-5 hónaposan)? Vagy mindenféleképpen ki kell várni a fél évet?

Figyelt kérdés

Tehát, ha már érdeklődik az ételek iránt, akkor ezt hagyjam teljesen figyelmen kívül ugye? Várjam meg a 6 hónapos kort és addig ne adjak semmit? A napokban volt olyan, hogy almát ettünk és odatartottam a szája elé, ő elkezdte volna szívogatni. Miután elvettem mosolygott. Nem szeretnék ártani neki a korai hozzátáplálással, de ilyenkor mi a teendő?

Anyatejes baba, minimális táp kiegészítést kap. Külföldön élünk, ezért kérdezem itt.

#6 hónapos #hozzátáplálás korábban
2021. dec. 18. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%

Szakorvosi tanácsra én olyan 3,5-4 hónap körül kezdtem. Először csak alma pürét, aztán krumplit, répát, céklát.

Most 6,5 hónapos, öt étkezésből három van kiváltva neki. Már csak reggel és este kap tápszert.

2022. jan. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!