Nagy baj lehet abból, ha valamilyen okból/okokból kifolyólag a 10hónapos baba nem kap mást 1 nap, csak szoptatva van? +folyadékot kap.
Figyelt kérdés
Nem mindennapos dologként kérdezem, hanem,ha véletlen épp úgy alakulna egy nap.2021. okt. 19. 12:36
1/3 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy hiába kínáltam, a lányom 10 hónapos korában kb 3 mikrogramm egyéb ételt volt hajlandó elfogadni, szerintem semmi baj nem lenne. Az anyatej ebben a korban (is) tökéletesen megfelelő és elegendő táplálékforrás.
2/3 anonim válasza:
+1 az egyesnek.
A nagyobb gyerekemnél még 1,5 évesen is katasztrófa volt az evés. Volt, hogy hetekig csak tápszeren élt. Azóta se volt olyan szép a vérképe.
3/3 anonim válasza:
11 hónaposan lett beteg a kislányom, 4 napig csak az anyatejet fogadta el. A gyerekorvos azt mondta, nem kell erőltetni, elég most. Szerintem ha valamilyen oknál fogva egyetlen nap úgy alakul, nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!