Inkább italok bevezetése. Hogyan vegyem rá a babát, hogy bármilyen folyadékot igyon?
Meg sem írom, hány hónapos...Sok.
Életében kétszer fordult elő, hogy 1-1 korty vizet ivott. Azt is nyáron, amikor 40 fok volt. Egyszerűen nem kell neki!
Ezeket próbáltam: víz, gyümölcslé, gyümölcslé vízzel, különböző teák, cumisüveg a legkülönbözőbb etetőcumival, itatópohár, sima pohár...Kínálgatom, amikor én is iszok.
Sem a doki, sem a védőnő nem tudott ötletet adni, csak annyit, hogy próbálgassam. Én próbálgatom, de nem erőszakosan. Soha nem volt kiszáradva a baba, a szája sem, semmi jele annak, hogy folyadékhiánya lenne, de már "normális ételeket" is kap és ahhoz nem ártana inni.
Anyatejes volt sokáig, védőnő, doki mondogatta, hogy ne adjak vizet, mert nincs szüksége rá és csak ártok vele. Első baba, én meg sajnos hallgattam rájuk, de most elutasít mindent. Visszacsinálni nem tudom...
Van ötlet, mivel vehetném rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!