Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor vezettétek be az alábbi...

Mikor vezettétek be az alábbi dolgokat?

Figyelt kérdés

Olyan írjon légyszi aki 4 hósan kezdte…

-spenót

-cukkini

-gomba

-glutén

2021. okt. 17. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást mert elutasította a tejet és elkezdett fogyni. Gyümikkel kezdtük, meg zöldségekkel.

Mindent adtam neki 6-8 hónaposan, hiszen a legújabb kutatások azt bizonyítják hogy kifejezetten káros várni 1 éves koruk után az allergénekkel. (Kivétel nyers húsok, nyers tojás, pasztőrözetlen tejtermék, és méz)

Glutént 6 hónaposan vezettem be, cukkinit 8 hónaposan kapott, de csak mert mi is ritkán eszünk, gombát mai napig nem szereti kb 11 hónaposan kapott. A spenót viszont ciki, nemrég adtam neki először mert én utálom, és eszembe se jutott. 1,5 éves.

Érdekes hogy én is ettem abból amit kapott spenótos ételt és nagyon ízlett szóval lehet hogy azzal az undi mócsingos főzelékkel van csak bajom. (Rakottas volt, a darálthúsba volt fonnyasztvaa spenót).

2021. okt. 17. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Most 1,5 éves múlt és 4 hónaposan kezdtük. Gombát csak egy éves kora után evett, de nem szándékosan, csak én nem tudok gombát enni, allergiás vagyok rá és ezért nem szokott itthon lenni. Étterembe evett egyszer a férjem és abból kapott. Egyébként minden mehet neki a felsoroltakból szépen sorban. Annyi, hogy a gomba tényleg nehezen emészthető azt kicsit későbbre hagynám. De a többit akár holnap is adhatod.
2021. okt. 17. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Kapott pár napja a gombakrémlevesemből és nagyon ízlett neki, de féltem, hogy rosszat tettem vele. Köszi a válaszokat. :)
2021. okt. 17. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ó azzal semmi baj nincsen. A gomba nehezen emészhető, ha konkrét darabot eszik meg, lehet látni fogod egyben a kakijában.
2021. okt. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!