Mikor vezettétek be az alábbi dolgokat?
Olyan írjon légyszi aki 4 hósan kezdte…
-spenót
-cukkini
-gomba
-glutén
5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást mert elutasította a tejet és elkezdett fogyni. Gyümikkel kezdtük, meg zöldségekkel.
Mindent adtam neki 6-8 hónaposan, hiszen a legújabb kutatások azt bizonyítják hogy kifejezetten káros várni 1 éves koruk után az allergénekkel. (Kivétel nyers húsok, nyers tojás, pasztőrözetlen tejtermék, és méz)
Glutént 6 hónaposan vezettem be, cukkinit 8 hónaposan kapott, de csak mert mi is ritkán eszünk, gombát mai napig nem szereti kb 11 hónaposan kapott. A spenót viszont ciki, nemrég adtam neki először mert én utálom, és eszembe se jutott. 1,5 éves.
Érdekes hogy én is ettem abból amit kapott spenótos ételt és nagyon ízlett szóval lehet hogy azzal az undi mócsingos főzelékkel van csak bajom. (Rakottas volt, a darálthúsba volt fonnyasztvaa spenót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!