Húst hogyan vezettétek be?
Valóban lehet már 6 hónaposan is. Érdemes fiatal szárnyas húsát választani. Megfőzve, turmixolva a főzelékbe keverni, amit a gyermek már elfogadott.
Ha többet csinálsz érdemes lehet kis adagokban lefagyasztani, én a jegkocka tartót szoktam javasolni erre a célra.
krumplival együtt főztem csirkét (hátát). A levével törtem a krumplit és a gerinc melletti nagyon kevéske, de nagyon puha, szín húst kapartam bele. Aztán a levét kicsit tovább ízesítettem, mert jó volt az az ebédhez.
(amikor a húst kezdte enni, kb onnantól kapott a "mi kajánkból" persze még a komolyabb fűszerezés előtt)
Pont tegnap kapott, mivel húslevest főztem.
Apukamek tyukja, fiatalon lett levagva és Bio :)
Mellé húsából levagtam neki és külön, csak vízben nagyon sokáig, puhára főztem. Sütőtökkel pürésitettem egy kis darabot. Megette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!