Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Húst hogyan vezettétek be?

Húst hogyan vezettétek be?

Figyelt kérdés
A védőnő amit adott papír azt írja már hat hónaposan lehet pulykát csirkét. Valamihez keverve adtátok, vagy előbb csak magában?
2020. febr. 23. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen keverd valamivel, nem tudod annyira pépesíteni, hogy megegye. Teljesen ismeretlen állaga lesz.
2020. febr. 23. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Keverve. 😊
2020. febr. 23. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, keverve.
2020. febr. 23. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2020. febr. 23. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Valóban lehet már 6 hónaposan is. Érdemes fiatal szárnyas húsát választani. Megfőzve, turmixolva a főzelékbe keverni, amit a gyermek már elfogadott.

Ha többet csinálsz érdemes lehet kis adagokban lefagyasztani, én a jegkocka tartót szoktam javasolni erre a célra.

2020. febr. 24. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

krumplival együtt főztem csirkét (hátát). A levével törtem a krumplit és a gerinc melletti nagyon kevéske, de nagyon puha, szín húst kapartam bele. Aztán a levét kicsit tovább ízesítettem, mert jó volt az az ebédhez.

(amikor a húst kezdte enni, kb onnantól kapott a "mi kajánkból" persze még a komolyabb fűszerezés előtt)

2020. febr. 24. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap kapott, mivel húslevest főztem.

Apukamek tyukja, fiatalon lett levagva és Bio :)

Mellé húsából levagtam neki és külön, csak vízben nagyon sokáig, puhára főztem. Sütőtökkel pürésitettem egy kis darabot. Megette :)

2020. febr. 24. 14:42
 8/8 khniki ***** válasza:
0%
Üvegeset adok neku, többféle körettel van, még egész különlegeseket is találni. Azonnal megszerette.
2020. febr. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!