8 hónapos babátok mit eszik?
Figyelt kérdés
Nagyon hozzá van szokva az üveges ételekhez, párszor próbálkoztam csinálni neki itthon,de sajnos nem fogadja el. Amikor mi eszünk,akkor nagyon érdekli,kap is egy pár falatot,de nem merünk neki többet adni. Gondolkodtam azon,hogy amit általában szoktam főzni,azt valahogy úgy elkészíteni,hogy mindenkinek jó legyen. Ki hogy szokta,és mit ad ilyen idős korban? 😊2021. aug. 22. 13:35
11/13 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hogy 100% tapszeres. Mostmár csak reggel-este kap, kivétel,ha nincs úgy étvágya,akkor napközben is,de ez ritka. A boltit azért nem ajánljátok mert tele van cukorral igaz?
2021. aug. 23. 08:15
12/13 anonim válasza:
Meg tartosítószer, egyebek. Aldis krémes túró + banán pürésítve, imádja a fiam.
13/13 A kérdező kommentje:
Próbálom akkor én is,ehez szokatni. Nem szeretném tele nyomni hulladékokkal. 😊 Van így is elég olyan anyag amit bejutattunk a szervezetünkbe.
2021. aug. 23. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!