8 hónapos babátok mit eszik?
6hónapos kora óta (ekkor kezdtük a ht-t) azt eszi amit mi (most 7,5 hónapos)
A mi étrendünket igazítottuk hozzá. Hálistennek jóétvágyú, mindenevő kislány. Öröm rá főzni. (És hálás vagyok annak is aki kitalálta a blw-t😅)
Amit én már bevezettem az az alma, barack, répa, édesburgonya, sima burgonya, bár lassan haladunk, valamiért nem akarja enni. Ő is csak üvegeset eszik, pedig ugyanúgy csinálok mindent mint a nagyobbnál.
Nagyobb testvére ilyenkor már kapott pl húslevesben főtt zöldséget összetörve, nagyon szerette, meg épp hogy a boltit nem volt hajlandó megenni. 🤷♀️
Ne izgulj, próbálkozz türelmesen, látod nekem is a két gyerek teljesen ellentétes étkezés szempontjából
Kettes vagyok. Nálunk nem volt baj a tejjel-tojással. Nyersen ugyan még nem kap (tehát nem adok elé egy deci tejet, hogy "nesze jányom igyá" de ha főzök-sütök ugyyan úgy benne van. Tejszelet-krémtúró nálunk házi van, de nem hiszem hogy a tiédnek baja lenne tőle.
A legtöbb allergén (ha anyatejes volt) már anyatejen keresztül is reakciót vált ki:)
Az meg teljesen mindegy, hogy 7hónaposan, vagy 1évesen találkozik-e vele közvetlenül
Ha allergiás rá, akkor 1évesen is allergiás lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!