1/8 anonim válasza:
Pár napja. 2 éves. De már fagyit kapott régebben
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy megkóstolja csak, vagy egy egészet? Nem mindegy.
4hósan kezdtük a hozzátáplálát, 5hós volt, mikor nemfigyeltem 1 percre és belemászott a fagyimba.
1évesen mar kapott, de ketten ettük, nem evett meg egy egészet.
Most 2 éves, simán benyomja egyedül.
3/8 anonim válasza:
15 hónaposan, akkor már jó idő volt. 1 éves kora felett simán adnék. Szerintem biztonságosabb mint a sima fagyi, abba fene se tudja mi van, és könnyen mellé lehet nyúlni. Én sem eszem meg,csak a bolti cimkéset.
4/8 anonim válasza:
Kb 2 évesen szerintem, de előtte kapott már gombócos fagylaltot. Egyébként én is jobban szeretem a bolti jégkrémet, a kislányomnak pedig a Calippo a kedvence.
6/8 anonim válasza:
Most már kóstolgatja előszeretettel. Másfél éves. Bár fintorog mert hideg, de egy negyed calippot elfogyasztott:)
7/8 anonim válasza:
Másfél éves. Most, hogy kijött a fagyiszezon, két-három kiskanállal kóstolgat a miénkből alkalmanként.
8/8 rewqrewqrewq válasza:
Mert jobban megéri anyagilag. Gombócos jégkrém manapság vicc kategória árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!