Hogyan bírta a gyermeketek, amikor először tofut adtatok neki?
Nagyon szereti, hidegen és sütve is. Tok jó az állaga és semleges az íze, mehet hamar
😊
A gyermekvállalás nincs semmiféle tudásról tanúskodó papírhoz, intelligenciateszthez stb. kötve, ami meg is látszik a válaszadókon. Adnék egy kis útmutatót azoknak, akiknek a szöveginterpretációs képességük a béka segge alatt van, ennek ellenére veszik a fáradságot a hozzászóláshoz:
A kérdés így szólott: Hogyan bírta a gyermeketek, amikor először tofut adtatok neki?
Az "AMIKOR" vonatkozó névmással egyértelműen kijelölöm, hogy a kérdés megválaszolásának elengedhetetlen feltétele az, hogy a gyerek valamikor a közeli vagy távoli múltban tofut fogyasszon és erre valamiképpen reagáljon a szervezete. Ennélfogva elfogadhatatlanok azok a válaszok, hogy "soha az életben nem evett még" meg "normális étellel etetem, nem pótlékokkal" - ezek az emberek ugyanis érthető okokból nem tudnak választ adni a kérdésemre, jelentettem is válaszaikat a moderátornak.
Olyan válaszokat vártam, mint amit az 1-es és 3-as válaszoló írt le. Az ostoba prolik kedvéért rögzíteném: nem, nem önigazolást keresek, hanem tapasztalatokra vagyok kíváncsi. A "nem ízlett neki, majd néhány óra múlva erős gyomorrontása lett" választ ugyanolyan szívesen fogadnám, mint az említetteket. Csakhogy ebben a félelmetesen sötét, középkori mentalitású országban kár ennyi értelmet várni bárkitől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!