Anyukák, akik már 2-3-4hónapos kortól hozzá akarják táplálni a babát, mivel kezdik?
De miért akarná valaki 2-3 hónapos korától hozzátáplálni? Ilyet még nem is hallottam.
Miért akár valaki direkt rosszat a gyerekének?
Ja és egy-két kanállal ha elfogadja, nem többet. Kb egy hónap alatt jutottunk el ida, hogy kiváltódott a tízórai.
(3as)
Anyatejes volt a fiam, 4hósan kezdtük. Barackkal, mert az almától fájt a hasa. Utána jött a répa, sütőtök. Krumplitól szintén fájt a hasa. 1hónap alatt a tízórait ki is váltottuk.
Gyerekorvos végigkövette az egészet, ő mondta mikor mi mehet.
10hós korára minden étkezés ki volt váltva, szoptatniar csak elalváshoz kellett. 1évesen azt is elhagytuk.
2éves, erős, mindenevő gyerek.
Én 28 vagyok. Anno a mi időnkben 6 azaz hat hetesen ajánlotta a védőnő a hozzátáplálást, anya el is kezdett almával etetni. Semmire nem vagyok allergiás, nincs olyan kaja, amit nem eszek meg...
Tudom le leszek pontozva, mert a sok ősanya csak az ajánlást nézi, semmi többet. Én a kérdésre valaszoltam, a kérdezőnek.
Mindig is azt vallottam, én nevelem a gyerekem, én látom mi jó neki, nem a who (akik minden gyereket egyformának néznek, és sablonként előirják mikor mit szabad)
Köszönjük Emese 🤣🤣🤣
Ha ezt nem irtad volna ide, biztos sokkal rosszabbul éreznéd magad kedves 9es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!