Mit főzzek 8 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék kérni. Az üvegeseket, amik 8 hónapostól ajánlanak nem eszi. A hatosakat igen, de az csak pépes, jó lenne lassan darabosat enni. Amiket én csináltam, pár kanál után elutasítja. Pl krumpli, répa, csirkehús. Összetörve. Meg tudná enni, de szerintem nem ízlik neki. Mivel dobjam fel az ételeket?2021. febr. 8. 07:36
11/14 A kérdező kommentje:
Lehet úgy jobban megenné, pedig szinte péppé főzök mindent. Banánt, köleskukit rágja... Ezért gondoltam h az ízesítéssel lehet vmi. De próbálkozok még.
2021. febr. 8. 12:20
12/14 anonim válasza:
Bocs, de én nem értem a problémád. Azt írtad, üvegesből megeszi a hatosokat. Miért nem azt főzöd darabosabra? Meg is eszi és és darabos is. Nem az a cél? Ha megszokja a darabosat, próbálkozhatsz később új ízekkel. Így egyszerre csak az új állagot kell szoknia.
13/14 anonim válasza:
10-es vagyok, szerintem ne aggódj emiatt. Az én kisfiam is nehezen fogadta el a darabos ételt, próbálkozhattam én akármivel. A banán és a babakeksz neki is hamar ment, de a többit nehezen fogadta, az almát még most se eszi meg, csak pépesítve, de a lasagne és a rántott husi simán jöhet, ő most 15 hónapos.
14/14 A kérdező kommentje:
12es ertem h mire gondolsz, de azert meg van ez az az üvegesekben, amit en nem teszek bele.. ilyen olyan adalékanyagok. Nyilván nem lesz olyan az íze, mint az üvegesnek... Ma pl rizs+répa+csirkehusi. Ugyanez van 6 honaposban( Vmi zöldséges rizottó néven) Mégsem ette.🙈
De tényleg nem problémázok már ezen, majd eszik, ehen nem hal.
Köszi mindenkinek
2021. febr. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!