Mas is volt igy? 8 honapos hozzataplalt babamnak folyamatosan szekrekedese van. Mikor javul majd ez az allapot?
Szia!
Ugyanezzel a problémával küszködünk mi is, mióta elkezdtük a hozzátápit. 5 hósan kezdtük, most 8,5 hós. De nekem még az is nehezíti a dolgot, hogy sokszor felreped a kakilója.
Adtam neki huzamosabb ideig a Laevolac szirupot, de nem láttam változást, majd próbáltam a cukros kamillát itatni vele, na az néha segített, de végül orvoshoz mentünk. Ott azt tanácsolták, hogy a cukros kamillát éhgyomorra adjak fél decit minden reggel. Már ezt is csináljuk kb egy hónapja, de ez is csak átmeneti megoldás úgy gondolom, mert kihagytam két reggel a kamillát és megint küszködünk a kakival. Az orvos azt ajánlotta, ha nem rendeződik a széklete, ne csüggedjünk, továbbutal valami gasztro.... nem tudom a nevét, de a lényeg, hogy a táplálással foglalkozó szakemberhez, aki gondolom beállít egy étrendet. Na még nem mentünk vissza a dokihoz, hogy átutaljon oda, mert mi azt vettük észre, hogy ha gyümölcslevet itatunk vele meg több paradicsomos bébiételt adunk neki, akkor lazul a széklet. Ha ez sem fog már segíteni, akkor nem lesz más megoldás visszamegyünk és beutaltatom a szakemberhez.
Gondolom nem sokat segítettem, csak leírtam, hogy mi ezt az utat járjuk, de hátha nektek valamelyik praktika segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!