Mekkora adag kajával váltjátok ki az egyes szopizásokat?
Pl tízóraira, amikor végül kiváltjátok a délelőtti szopizást, mekkora adaggal teszitek? Igény szerint szoptatok, sose tudom, mennyit eszik egy-egy alkalommal, honnan tudjam mennyi gyümölcsöt vagy akármit adjak neki egyes étkezésekre, ami azt kiváltja?
Most kezdjük majd a hozzátáplálást, nyilván nem várom el, hogy egyből mennyiségeket egyen, ugyanakkor 1 éves korára a nappali szopikat már ki szeretném váltani mert vissza kell mennem dolgozni. Lefejt anyatejet kiköpi, tápszert még nem kapott, nem tudom azt elfogadná-e a hozzátáplálás megkezdése után, de őszintén szólva nem szeretnék adni neki, ha nem muszáj.
Ezt nem lehet így. Iszisz babával ideális esetben 1 éves koráig csak kóstoltatás megy, reagálva az igényeire, azaz a hozzátáplálás is iszisz (ennek egy jó módja a blw). Kínálod ahányszor ti is esztek és vagy kéri, vagy a tejet kéri.
Ha érett a ht-ra és "jó a huzata", akkor hamar eljuttok oda, hogy nappal alig kéri.
Ha nem jó evő, akkor a gyors ütemű elválasztással csak még rosszabb evő lesz.
Tök mindegy, hogy te mit akarsz tartani, a gyereken múlik minden.
Megtömni nem tudod, vagyis persze igen, de visszafelé fog elsülni, aztán aggódhatsz, hogy míg dolgozol, éhen vesz.
Ha vevő lesz a szilárd ételre, könnyű dolgod lesz. Ha nem, legyen B-terved.
2 évig szoptattam igény szerint a lányom.
Sosem mértem meg, mennyit eszik.. Evett, amennyit kért, utána meg még szopott egy kicsit.
Sosem idegeskedtem az evése miatt, nem stresszeltem őt se.
Eszik mindent azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!