Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen 100%-ban cukormentes...

Milyen 100%-ban cukormentes babakekszeket ismertek, amit lehet adni a hozzátáplálás legelején?

Figyelt kérdés
28-án lesz 6 hónapos a kislányom, addig szeretnék várni a kóstoltatással, de azért már nézegetem, hogy miket és hogyan tudnék neki adni és teljesen ledöbbentem amikor néztem, hogy kb az ÖSSZES babakekszben meg gyerekeknek szánt kekszben van cukor vagy valamilyen szirup. Egy az, hogy miért, de az egy dolog, oké, túllendülök rajta, viszont milyen alternatíva van?
2021. jan. 20. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a glutént hasonló okból úgy vezetem be, h.a gyümölcspürébe szórok egy mokkáskanál glutént (pl.búzadara)tartalmazó tejpépből.
2021. jan. 20. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Háztartási keksz is mehet neki a védőnőnk szerint, abból van cukormentes, de múltkor az miatt beszólt itt valaki, hogy abban még nem tudom már mi van. Mindegy, én adtam neki, mert egyik babakeksz sem jött be neki, illetve Manner gyerekeknek való babapiskótát is kap, bár gondolom az is cukros.
2021. jan. 20. 16:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én azóta is ezen pörgök, teljesen el vagyok képedve, eddig ennyire nem néztem a dolgok összetételeit de valahogy olyan természetesnek gondoltam volna, hogy a BABÁKNAK szánt dolgokban nincs cukor meg mesterséges adalékanyag... Amit kisgyerekeknek szánnak, az is külön mese, de ott tudom, hogy nagyon benne van sokakban ez a csoki/édességadás, és persze nem is tartom jó dolognak a zéró toleranciát ebben a kérdésben, de hogy konkrétan alig vannak olyan kész termékek, amit tényleg jó szívvel adhatnék a babámnak, ez nagyon durva.
2021. jan. 20. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!