A Sinlac Zero valóban cukormentes? Mert az interneten az összetevőknél szerepel a cukor.
Ezt értem, de akkor miért kellett a Zero verzió? Amit cukormentesnek hírdetnek. Bemásolom a careclub.hu-ról:
Összetevők
Rizsliszt 53,9%, Szentjánoskenyérmag-liszt 16,8%, Cukor, Maltodextrin, Növényi olajok (pálma, repce, kókusz, napraforgó), Kalcium-karbonát, Stabilizátor (nátrium-foszfátok), Étkezési sav (citromsav), Glükózszirup, Vitaminok (L-aszkorbinsav, nikotinamid, DL-α-tokoferil-acetát, tiamin-mononitrát, kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, D-biotin, pteroil-monoglutaminsav, kolekalciferol, cianokobalamin), Vas-pirofoszfát, Cink-szulfát, Kálium-jodid, Bifidobacterium lactis CNCM l-3446 (10⁷ cfu/g por)
Az összetevők cca. 70%.a természetes anyag, a maradék
-mondhatnám- vegyi anyag?
Nem lehet természetesebb "valamit" találni egy kis gyerek számára?
Mi a jó ebben a termékben?
A lányomnál 3x próbáltam. Gyerekorvosi nyomásra. Amúgy isz baba volt. Volt tejem, csak tápszer fan a doki.
A lányom élből kihányta mind a 3x :)!
A doki nem akarta elhinni. De most komolyan, minek ez egy gyereknek?
Elég régi a kérdés, de sinlac után olvasgattam.
A sinlac zero összetevői:
Rizsliszt 77,8 %
Szentjánoskenyérmagliszt 18,7 %
Növényi olajok (repce, napraforgó)
Kalciumkarbonát
Stabilizátor (nátriumfoszfátok)
Étkezési sav (citromsav)
Vitaminok (Laszkorbinsav, nikotinamid, DLatokoferilacetát, tiaminmononitrát, kalciumDpantotenát, retinilacetát, piridoxinhidroklorid, riboflavin, Dbiotin, pteroilmonoglutaminsav, kolekalciferol, cianokobalamin)
Vasfumarát
Cinkszulfát
Káliumjodid
Kérdező, amit te kimásoltál az a sima sinlac, nem pedig a zero. A zeroban is van mindenféle hülyeség, de cukor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!