Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A Sinlac Zero valóban cukormen...

A Sinlac Zero valóban cukormentes? Mert az interneten az összetevőknél szerepel a cukor.

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Mivan?? Nem tudom mi az a Sinlac zero, de a Sinlac-nak az a lényege hogy tejmentes legyen. Ez nem kóla, miért kéne hogy cukormentes legyen, nyilván nem tesznek bele édesítőszert
2020. máj. 2. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Létezik a Sinlacnak Zero verziója.
2020. máj. 2. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Most megnéztem, tényleg azt írják hogy hozzáadott cukor nélkül, közben ott a cukor és a glükózszirup is. Ezek hülyék.. van benne cukor ha számít valakinek
2020. máj. 2. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Hozzáadott cukor nincsen benne. Csak természetesen előforduló cukrok, amik a rizsben és a szentjánoskenyérmagban vannak amúgyis. Ezeken felül nincs benne cukor.
2020. máj. 2. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És a glükózszirup meg a cukor mi a szösz ha nem hozzáadott cukor? Vagy szerinted a glükózszirup terem a fán?
2020. máj. 2. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
A Sinlac őrölt szentjánoskenyérmag. Ha nem lenne benne cukor, egy baba sem enné meg...
2020. máj. 2. 20:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezt értem, de akkor miért kellett a Zero verzió? Amit cukormentesnek hírdetnek. Bemásolom a careclub.hu-ról:

Összetevők

Rizsliszt 53,9%, Szentjánoskenyérmag-liszt 16,8%, Cukor, Maltodextrin, Növényi olajok (pálma, repce, kókusz, napraforgó), Kalcium-karbonát, Stabilizátor (nátrium-foszfátok), Étkezési sav (citromsav), Glükózszirup, Vitaminok (L-aszkorbinsav, nikotinamid, DL-α-tokoferil-acetát, tiamin-mononitrát, kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, D-biotin, pteroil-monoglutaminsav, kolekalciferol, cianokobalamin), Vas-pirofoszfát, Cink-szulfát, Kálium-jodid, Bifidobacterium lactis CNCM l-3446 (10⁷ cfu/g por)

2020. máj. 2. 20:57
 8/10 geza tozser ***** válasza:
100%

Az összetevők cca. 70%.a természetes anyag, a maradék

-mondhatnám- vegyi anyag?

Nem lehet természetesebb "valamit" találni egy kis gyerek számára?

Mi a jó ebben a termékben?

2020. máj. 8. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:

A lányomnál 3x próbáltam. Gyerekorvosi nyomásra. Amúgy isz baba volt. Volt tejem, csak tápszer fan a doki.

A lányom élből kihányta mind a 3x :)!

A doki nem akarta elhinni. De most komolyan, minek ez egy gyereknek?

2020. máj. 8. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Elég régi a kérdés, de sinlac után olvasgattam.

A sinlac zero összetevői:

Rizsliszt 77,8 %

Szentjánoskenyérmag­liszt 18,7 %

Növényi olajok (repce, napraforgó)

Kalcium­karbonát

Stabilizátor (nátrium­foszfátok)

Étkezési sav (citromsav)

Vitaminok (L­aszkorbinsav, nikotinamid, DL­a­tokoferil­acetát, tiamin­mononitrát, kalcium­D­pantotenát, retinil­acetát, piridoxin­hidroklorid, riboflavin, D­biotin, pteroil­monoglutaminsav, kolekalciferol, cianokobalamin)

Vas­fumarát

Cink­szulfát

Kálium­jodid

Kérdező, amit te kimásoltál az a sima sinlac, nem pedig a zero. A zeroban is van mindenféle hülyeség, de cukor nincs.

2021. jan. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!