Mikor adtatok először tejet a gyereketeknek?
A lányom 11hó volt mikor egyszerűen nem volt gajlandó meginni a tápszert, viszont a rwggeli keléshez igényelte volna az "ébreszrő itókát"
Így 1,5 %os uht tejet adtam neki melegítve. Azt sem akarta meginni...
Egy pár napba telt mire rájöttem h a hőmérséklettel can baja nem a tejjel v táppal.
Csak max. Szoba hőmérsékletűt iszik v hidegebbet. Meleget nem. Kakaóban sem. Teában sem.
5 éves. Szereti a tejet, de nem iszik napu szinten. 2-3 naponta eszébe h ő tejet szeretne inni.
A kicsiknek is szerintem 1 éves kor után adok majd (kóstolóba) nekem sem tetszenek ezek a tejitalok.... Nagyon drága tejpor egy kevés vitaminbal, amit egyébként is adok a gyerekeknek!!!
Én is ritkán iszok tejet, a fiam sem kap. 2,5 éves.Szerintem nem is egészséges,a sok felnőttkori allergia abból származik.
Ugyanakkor "mentségemre" szolgáljon,kóstoltattam vele a sima tejet, és a kakaót is, nem szerette.Viszont sok feldolgozott tejterméket eszik, joghurtot, sajtot, túrót, így nem érzem nagy problémának, hogy nem issza a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!