Miért nem fogadja el az ételt?
Figyelt kérdés
Sziasztok
8hónapos kisfiam 5hónapos kora óta hozzátáplálunk eddig megevett 1uveg bebiételt,(gyümölcs),
Amit főztem neki répa,krumpli,levesek pürésitve
Almat, banánt,
Megevett mindent.
Most 2-3napja nem igazan eszik
Max fel adagokat
Inkabb cicizik (igény szerint,nappal kb 4-5x ejjel is cicizik még 3x)
Van már 2 foga alul
Lehet,hogy a fogzás miatt eszik kevesebbet es inkább cicizik?
Másnál is volt ilyen?
December 30an volt 8hónapos 9040gramm.
Ül,áll,mászik,gagyarászik,
Jókedvű,nem beteg.
2021. jan. 4. 16:54
1/2 anonim válasza:
Simán lehet. Nekem a lányom egyszercsak visítani kezdett egy kanálka alma után. Minden mást megevett. Valszeg csípte a frissen áttört ínyét.
2/2 anonim válasza:
Darabos ételekkel próbálkoztatok már? Nálunk ez jelentette az áttörést, imád rágni és "önállóan" enni a fiam. 8 hónaposan kezdtem nála a rágásra szoktatást, addig egy étkezést sem sikerült kiváltani, most 9,5 hónapos és 3 étkezésnél tartunk. Egyébként lehet a fogzás miatt is, olyankor ő is inkább cicizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!