Válogatós 9 hónapos babátok mit eszik szívesen?
Nem a boltban kapható bébi ételekre lennék kíváncsi, hanem azokra amiket ti készítitek el neki otthon.
Sajnos a kislányom elég finnyás és nagyon nehéz őt megetetni bármi kanalas étellel. Szívesebben főznék neki itthon, de semmi sem ízlik neki. Nem túl sósan főzök, éppen hogy teszek bele, cukrot egyáltalán nem adok neki, ha kell inkább almával vagy banánnal ízesitek. Bébi üveges étel sem mindegyik ízlik neki. Sajnos sokszor tápszert kell adnom így.
Az a baj hogy az én lányom nem szereti az édeset annyira, inkább a savanykás és a sós ízek csúsznak ha csúsznak egyáltalán. Cukorborsót még nem adtam neki, de lehet az lesz a következő.
Esetleg még tipp?
Próbáld bevonni a babát a kajakészítésbe. Pár napja futottam bele az alábbiba, és imádnivaló. Nyilván itt már nagyobb a kislány, de úgy sejtem, nem most kezdte apuka a közös főzőcskét.
Köszönöm szépen hogy írtatok.
Imádnivaló a videó, talán majd ha kicsit nagyobacska lesz ezt megcsinálhatjuk.
A mano menü appot már letöltöttem csak azt nem tudom hogy a baba korának megfelelő ételek dobja ki? Az adatait megadtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!