Mikortól adtok uborkát? Követitek a táblázatokat?
1 éves volt kb a lányom amikor a savanyú ubit kivette a kezemből és vígan elnyammogta. Ezután pár napra a savanyú gyöngyhagymát is megette.
A kígyóubit azon a nyáron kezdte el enni,a paradicsom és paprika mellé. Illetve akkor cukkini is volt ültetve,azt rántva ette először,imádja.
Kihúzott egy még nagyon apró répát is,azt megmostam neki ,erre odavitte a pipiknek hogy az nekik való. Na azóta sem eszi meg a répát.
Miért ne lenne komoly?
Én utálom az uborkát, a párom is elvan nélküle, így sosem volt itthon, az oviban evett először (mint egy csomó mást is)
Le kellett volna nyomnom a torkán, ha korábban nem kérte?
Öööö, szerintem egyetlen 6-7 hónapos sem veri az asztalt, hogy krumplit és almát kér.
6 hónaposan kapott elősször. Most 13 hónapos. A kedvence, mindennap kap. Persze az elején csak szopogatta, ragicsálta nem sok sikerrel. Mostmar a 6 fogával kiharapja,darabokat kirág, de csak a közepen a puha részt tudja megenni egyenlőre.
Amikor elősször adtam a héját es a magos közepét kivágtam, anélkül kapta. Amúgy, olvasva a valaszokat én mindenből adok neki, max nem izlik félre túrja, kiköpi... Ledobja a földre. Másik napokon is megprobalom,ha nem kellett elsőre. Általában azoknak nagy sikere van amit mi is eszünk, de ez csak 8honapos koratol lett érdeklődő. Szóval a brokkoli az egyik legnagyobb ellenség volt, de látja, hogy megesszuk mosolyogva így ő is kéri és nyamnyogja mostmár azt is. Hajrá!
Kedves öntudatos gyermek szülője!
Akkor ezek szerint kapott korábban uborkát, csak nem kérte mert nem izlett neki. Ezert Te nemis adtad, mibel nem szereti. Csak az ovodaban kapott "elősször" masodszorra? Jól értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!