Miert van az hogy egyes etelbevezetesi tablazatok mar 6 honapos kortol ajanlanak olyat amit mások csak pl 10 honaposnak?
Mindenhol más, hogy mit ajánlanak. Pl. a nyugati országokban már pár éve 6 hónapos kortól mindent lehet az új irányzat, miután rájöttek, hogy egyáltalán nem tettek jót azzal, hogy túl sokáig húzták a dolgok bevezetését, mert az allergiások, érzékenyek száma nem hogy nem csökkent, hanem nőtt. Pl. a mogyorót hosszú-hosszú ideig nem engedték bevezetni, a mogyoró allergiások száma meg csak nőtt, miközben Izraelben a gyerekek első ételének mogyoróval készült finomságot adnak és érdekes, ott nincs is annyi allergiás.
A gyümölcsök, zöldségek meg szintén nagyban függenek attól, hogy mondjuk melyik országnak a táblázatát nézed. Azokban az országokban, ahol az a normális gyümölcs, ami nálunk egzotikum, jól is néznének ki, ha 10-12 hónapos korig várnának a bevezetéssel, mert nem is lenne mit adni a gyereknek. Pl. én már láttam olyan táblázatot, ami banánt stb. tök későn ajánl, miközben külföldön meg az első ételnek ajánlják. Ebbe az a vicces, mikor tök ártatlan gyümölcsöket a magyarok mumusnak tartanak, aztán az almát úgy adják első ételnek a gyereknek, ahogy az isten megadta, miközben külföldön van annyi esze az embereknek, hogy az alma nagyon savas tud lenni, ezért megfőzve vezetik be..
A jozan eszemet hasznaltam.
Kulfoldon elunk , itt teljesen masokat ajanlanak.
Nem kell ezt tulparazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!