Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miert van az hogy egyes...

Miert van az hogy egyes etelbevezetesi tablazatok mar 6 honapos kortol ajanlanak olyat amit mások csak pl 10 honaposnak?

Figyelt kérdés
Ilyen pl a brokkoli, borso stb
2017. ápr. 23. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem 6 és fél hós a fiam. Én is adtam már neki borsót ( még csak passzírozva). Nekem max támpontot nyújtanak ezek a táblázatok, tényleg mindenhol mást mondanak. Nekem nem segítség anyu v anyós v bárki, mert anya pl megkérdezte múltkor megkóstolhatja a gyerek a tortát? Mondom nem... másik rokon, még nem adsz neki ... hát az én gyerekem ennyi idősen töltött káposztát evett és makk egészséges. Na és akkor legyél okos. Én is azt vallom szép lassan azért lehet mindent, de nyilván minőségi táplálékot nem zsírban tocsogó töltött káposztát...
2017. ápr. 27. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:
#10: eléggé babafüggő biztosan, egy ennyire érzékeny pocakú babával mint az enyém szerintem senki nem kóstoltatna brokkolit, másnak meg semmi baja tőle. A mérték a lényeg, eleinte kisebb mennyiségben, akkor nagy baj úgysem lehet.
2017. ápr. 27. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!